Camera verloren!! - Reisverslag uit Burgos, Spanje van Joop en Madelon Bulsing - WaarBenJij.nu Camera verloren!! - Reisverslag uit Burgos, Spanje van Joop en Madelon Bulsing - WaarBenJij.nu

Camera verloren!!

Door: JoopMadelon

Blijf op de hoogte en volg Joop en Madelon

26 Mei 2012 | Spanje, Burgos

Lieve allemaal,

De afgelopen dagen hebben we een flinke domper te verwerken gehad! Onze camera, met daarop foto's van de afgelopen 3 weken erop, zijn we verloren. Ergens voor Pamplona...we hebben alles afgebeld waar we geweest zijn. Ook het hostel gebeld, alle toeristenbureaus ingelicht en onze gegevens achter gelaten. Zo zonde, maar we hebben besloten om onszelf te herpakken en gewoon verder te genieten! Gisteren hebben we een nieuwe camera gekocht. We hebben nog aardig wat kilometers voor de boeg en we komen vast weer schitterende dingen mee die we weer vast gaan leggen. Maar jammer is het wel. Wie weet komt ie nog eens terecht...

Hier nog even de route: Na het pension in Zubiri, kwamen we door Pamplona. Hier rennen 1 keer per jaar stieren door de straten. Nu gelukkig niet!! Daarna kwamen we aan in Puente la Reine, Logrono en in Najera. We hebben de Navarapas genomen; schitteren zo door de Pyreneeën!! Het weer is nu heel goed! De hele dag de zon, heerlijk! In Najera waren alle refugio's vol en moesten we slapen op een slaapzaal met 100 andere bedden! Madelon vond dit helemaal niets! Gelukkig kwamen we gisteren aan in Belorado; hier hadden we een heel mooi pension met een zwembad. Vandaag zullen we Burgos bereiken, lekker vroeg. We gaan daar de stad bekijken en even tot rust komen.

In totaal hebben we nu ongeveer 1900 km gefietst. De verwachting is dat we nog ongeveer 10 dagen nodig hebben om Santiago te bereiken. Tijdens die 10 dagen gaan we heel veel foto's maken!!

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen: de reis is schitterend! Wel af en toe heel erg zwaar met zware klimmen (af en toe zelfs af stappen!).

Tot het volgende bericht allemaal!
Veel liefs,
Joop en Madelon

• 26 Mei 2012 - 14:08

Gerard En Esmeralda:

Lieve Joop en Madelon,

Jeetje dat is schrikken en balen zeg, van die camera, maar wie weet zijn er nog eerlijke mensen! Maak met de nieuwe camera in elk geval even een foto van je eigen naam met adres....
    Goed dat er inderdaad nu geen stieren waren in Pamplona, kan je weer niet uitrusten: moet je heel hard rennen, hoor!
    En ik begrijp Madelon wel, op een grote slaapzaal heb je geen privacy en lig je wakker van het gesnurk van een ander.....! Maar ach, de dag daarna lag er een lekker koel zwembad op jullie te wachten, dat hebben jullie wel verdiend!
    Geniet van de mooie dagen die nog komen en sterkte als je weer moet klimmen.

Liefs, Gerard en Esmeralda

• 26 Mei 2012 - 20:23

René Keijmel:

HHallo joop en madelon, wat een pech met de camera. Wij zijn op dit moment in bodrum maar volgen via wifi alle dingen die jullie melden. Geniet van jullie reis, we kkijken uit naar jullie terug komst en de ongetwijfeld fantastische verhalen .
    Groetjes en dikke kus Mar en René

• 27 Mei 2012 - 11:26

Joop En Elly:

Wat erg van jullie camera!!Alle mooie herinneringen....foetsie!!
    Wel heerlijk dat jullie nu mooi weer hebben,en jullie gaan nog steeds super.Knap hoor!! Hopelijk valt er nog veel te genieten,heel leuk om jullie verslag te volgen,tot de volgende keer.
    lieve groeten,joop en elly

• 27 Mei 2012 - 15:58

Corrie & Aad:

Heel jammer voor jullie om unieke herinneringsfoto's kwijt te raken. Gelukkig dat jullie wel volop blijven genieten van deze tocht en de dagen die nog te gaan moeten. Heel veel plezier nog beiden.
    C & A

• 28 Mei 2012 - 10:59

Kees En Ria:

Jongelui, Joop en Madelon, We vinden het ontzettend jammer en vervelend dat de camera weg is. Gelukkig een nieuwe en de tocht gaat weer verder. Alles zit er uiteraard in aan elementen. Ik vind wel dat jullie veel tegenslagen hebben, slecht weer, veel lekke banden en nu de camera. Dat is niet leuk. Je maakt dan wel elk gevoel mee. Wij kijken natuurlijk met een zeer dubbel gevoel mee. Een beetje emotioneel is het wel. Als jullie ergens over praten dan zie ik het weer voor me en mis ik zulke vakanties wel. Gelukkig waren we op tijd. Ik heb 2 afleveringen van Kruispunt opgenomen. Deze gaan ook over de tocht. Ik bewaar ze voor jullie en stel voor over een paar weken de tocht onder het genot van een borrel nog eens door te nemen en de afleveringen te kijken. Doen we Richard en Els er ook bij. Kunnen ze horen en zien wat ze gemist hebben. Ik leef erg met jullie mee en vind het tegelijkertijd opwindend en confronterend. Geniet van de tocht want als je aankomt gaat deze in rook en is de tocht weg. Bon Camino!!!

• 28 Mei 2012 - 13:10

Mieke:

Hallo allebei. Madelon net gesproken. Zoals ik al zei diverse berichtjes geschreven te hebben maar jullie nooit ontvangen. Dus even deze test. Nog een hele goeie reis en veel plezier. Kijk uit naar het volgende verslag. Liefs mieke

• 29 Mei 2012 - 12:26

Dick En Mary:

Wat verschrikkenlijk foto`s allemaal kwijt, maar jullie houden gelukkig de moed erin, je gaat nog zo veel leuke dingen zien waar je foto`s van kan maken.
    Blijf genieten van jullie tocht en wij blijven jullie volgen op de kaart.