Aangekomen in Tours - Reisverslag uit Parijs, Frankrijk van Joop en Madelon Bulsing - WaarBenJij.nu Aangekomen in Tours - Reisverslag uit Parijs, Frankrijk van Joop en Madelon Bulsing - WaarBenJij.nu

Aangekomen in Tours

Door: JoopMadelon

Blijf op de hoogte en volg Joop en Madelon

11 Mei 2012 | Frankrijk, Parijs

Vandaag hebben we TOURS BEREIKT EN ZITTEN NU OP 900 KM
WE GAAN STRAKS IN AVERTIN DE TENT WEER OPZETTEN WE HEBBEN EEN PRACHTIGE TOCHT ACHTER DE RUG VANAF hENOVILLE VIA CHARTRES EN CHATEAUDUN EN VENDOME.WAT EEN PRACHTIGE STAD IS DAT ZO NAAR CHATEAURENAU EN NU DUS TOURS.EINDELIJK NA 10 DAGEN KAN DE LANGE FIETSBROEK UIT.DE TELLER VAN LEKKE BANDEN STAAT INMIDDELS OP 6.DUS WE LATEN NIEUWE BANDEN OPSTUREN.BEDANKT VOOR AL JULLIE REACTIES LIEVE FAMILIE EN VRIENDEN
TOT DE VOLGENDE GELEGENHEID DAT WE WEER KUNNEN INTERNETTEN VEEL LIEFS VAN DE CAMINO S

• 11 Mei 2012 - 12:13

Ron Witteman:

Hallo Giganten

Krijg een heerlijk gevoel, als ik dat allemaal lees. Je eerste boekje is voorbij, een prestatie en op schema met 6 lekke banden. Ongeloofelijk, leef met jullie mee. Er komen nog zoveel mooie momenten op jullie pad. Geniet er van.
    Ron Witteman

• 11 Mei 2012 - 12:47

Richard En Elly:

Zo, jullie zijn al een eind op weg. Die lekke banden heeft ook wel wat en lekker dat de lange broeken al uit kunnen. Fiets altijd lekkerder. SUPER wat jullie doen hoor!!!
    Liefs Richard en Elly

• 11 Mei 2012 - 13:15

Fred En Elvira:

Eindelijk die lange broek uit......en dan nu vooral alleen maar mooi weer!
    De omgeving waar jullie nu fietsen is ontzettend mooi, geniet ervan.
    En ach.......die lekker banden..............dat hoort er nu eenmaal bij.
    Heel veel plezier.

groet,
    Fred en Elvira

• 11 Mei 2012 - 13:36

Kees En Ria:

een derde zit er op. het mooiste moet nog komen. Mooi gemiddelde per dag. Volgens mij gaan jullie het mooie weer tegemoet. Wij vinden 6 lekke banden erg veel en zijn daar wel nieuwsgierig naar. Bon camino.

• 11 Mei 2012 - 15:27

Theo En Leonie:

Hallo Joop en Madelon. Aan jullie reisverslagen te lezen is het appeltje-eitje.Volgens is het toch wel een beetje afzien, maar je krijgt er wel iets prachtigst voor terug.Hier is het zoals altyd beetje regen beetje zon.Hoe verder naar het zuiden wordt het alleen maar beter en mooier.Het wordt waarschijnlijk bij jullie alleen maar korte broek en zonnebrillen weer. Joop en Madelon heel veel succes maar vooral veel plezier en wekijken alweer uit naar jullie volgend reisverslag. Groetjes Theo en Leonie

• 11 Mei 2012 - 15:47

Frans En Plonie:

Hay di ho J e m
    Toen ik de foto van jullie zag in fietspakken was ik ontroerd en waarom?
    Gewoon omdat wij van jullie houden
    denk ik !XX P e F ga zo door

• 11 Mei 2012 - 16:50

Joop En Elly:

Hoi,Hoi,

Wat gaan jullie goed!!Al 900 km, ik vind het een hele prestatie en doe het jullie niet na!!
    Nog heel veel plezier en mooi weer toegewenst,groeten

• 11 Mei 2012 - 17:16

Gerard En Esmeralda:

Hoi Joop en Madelon,

Wat een prestatie zeg, complimenten!
    Geniet er lekker samen van, zeker nu het weer beter wordt en je lekker bruin kan worden. Tja, wij vinden 6 lekke banden wel veel, want wij zijn daar erg onhandig in, maar jullie kanjers draaien daar je hand niet voor om, knap hoor, wij doen het jullie niet na...!

Groetjes en drink er lekker een wijntje op!

Gerard en Esmeralda

• 12 Mei 2012 - 12:06

Corrie & Aad:

Dat jullie al zo ver zijn! Tours, een voor ons bekende stad aan de Loire. We vinden het grandioos wat jullie beiden doen en genieten, ondanks het nog niet zulk fraaie weer. Maar dat gaat veranderen als we naar de weerkaart kijken. Hopen voor jullie dat lekke banden nu voorbij zijn! Veel fietsplezier. Corrie & Aad

• 13 Mei 2012 - 14:49

Erwin En Marjolein:

Mooie afstand goed bezig leuk om te lezen, groetjes Erwin en Marjolein!

• 13 Mei 2012 - 22:05

Jeroen Degen:

Bonne route! C'ëtait une surprise de vous revoir sur l'Internet!
    Allez..profitez des paysages qui passent.

• 22 Mei 2012 - 15:21

Erwin En Marjolein:

Joop vriend hoe gaat het? Het begint hier nu eindelijk zomer te worden! Dus het zal daar ook wel beter weer worden. We blijven jullie volgen! Groetjes!