Voorberedingen. - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Joop en Madelon Bulsing - WaarBenJij.nu Voorberedingen. - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Joop en Madelon Bulsing - WaarBenJij.nu

Voorberedingen.

Door: JoopMadelon

Blijf op de hoogte en volg Joop en Madelon

17 April 2012 | Nederland, Amsterdam

Dit berichtje is een test om te kijken hoe dit allemaal werkt. We zijn druk bezig met de voorbereidingen en met de maillist. Vandaag precies over twee weken vangt de fietstocht aan. Het is niet de bedoeling dat we dagelijks berichten gaan versturen. We kijken wel hoe het allemaal loopt. Groetjes Joop en Madelon.

• 17 April 2012 - 12:08

Marianne Groenendijk:

Hey hoi,
    Leuke foto!
    Veel succes met jullie voorbereidingen.

Groetjes, de meiden van kantoor

• 17 April 2012 - 12:58

Maurice:

Leuk! Ik ga jullie volgen!!

• 17 April 2012 - 15:15

Mieke.:

Leuk

• 17 April 2012 - 17:04

Joop En Elly:

heel veel succes,maar we zien en spreken elkaar nog,
    doei joop en Elly

• 17 April 2012 - 17:08

Plonie En Frans:

spannend wel leuk heel veel succes met jullie tocht XX f e p

• 17 April 2012 - 19:25

Kees De Groot:

Dit gaat goed. Het praktische beginvan uitvoering is er. Niet vergeten. Maandag gaan we wandelen. We pikken je op en komen naar jou toe.

• 18 April 2012 - 09:50

Ellen:

Hoi Madelon en Joop,

Het komt steeds dichterbij...spannend hoor!!
    Drinken jullie niet teveel Oranjebitter op Koninginnendag, gaat allemaal in de benen zitten haha

Ben benieuwd naar jullie avonturen en ga jullie volgen...

Groetjes en een goede reis, El

• 18 April 2012 - 12:42

Richard:

Joop/Madelon een heel leuk idee om ons op deze manier een soort "reisgenoot" te maken. Met plezier kijken we jullie reisverslag tegemoet.

• 18 April 2012 - 13:06

Clarinda Vd Burg:

Over 13 dagen...dat is al bijna!! De voorbereidingen alleen al zijn al leuk! Heel veel plezier, genieten van alles wat je tegenkomt onderweg en doe voorzichtig!
    Geniet ervan!!

Groetjes.

• 18 April 2012 - 13:26

Lies Heijnekamp:

Knap hoor! Heel veel mooi weer en plezier gewenst!! groetjes Lies.

• 20 April 2012 - 19:41

Ria Van Bueren:

hopelijk ben je de tent al vergeten in te pakken

• 20 April 2012 - 20:42

Ron Witteman:

Hallo Joop en Madelon, De onderneming gaat beginnen en ik blijf het knap vinden dat jullie aan deze mooie tocht gaan beginnen. Ik weet wat voor prestatie het is, en hoop dat jullie mooi weer en een beetje wind in de rug krijgen. Geniet er van en neem de tijd. Helaas is mijn conditie te weinig om de eerste dagen mee te gaan, maar ik ben blij dat ik jullie zo kan volgen. Heel veel mooie dagen toegewenst, en kom heel terug.
    Ron en Henny

• 23 April 2012 - 18:04

Mary En Dick:

nou zaterdag hebben jullie de generale repetitie gehad, maar het ging nog niet helemaal vlekkeloos.
    de weg vinden ging nog niet helemaal goed en madelon wel bij je ventje blijven hoor.
    Wij hebben jullie nog ondersteuning gegeven en het gaat zeker lukken zonder ons.

heel veel veilige kilometers gewenst door ons